Rólunk

Rólunk


A Salonic online időpontfoglaló rendszer megálmodásának pillanatában egy cél lebegett a szemünk előtt, mégpedig az, hogy egy olyan munkaeszközt alkossunk, amely egyszerűvé, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszi a szépségiparban dolgozó szakemberek “szalon munkáját”. Sorra vettük melyek azok a feladatok, amelyek szükségesek egy szalon sikeres üzemeltetéséhez, ugyanakkor sok energiát és időt vesznek el magától a szolgáltatástól. Így alakítottuk ki a Salonic átfogó vendégkezelő, időpontfoglaló és szalonmenedzsment rendszerét. A magyar szépségiparban dolgozó szakemberek igényeit figyelembe véve, valamint számos nemzetközi időpontfoglaló rendszer alkalmazásait tanulmányozva, a rengeteg hasznos funkció mellett az alábbi főbb tulajdonságokat alakítottuk ki:

  • Weboldalba és Facebook oldalba beágyazható online bejelentkező felület
  • Vendégkezelés
  • Mobil eszközről is tökéletesen működik
  • Raktárkészlet kezelés
  • Kassza (opcionális)
  • Egyéni naptár és munkaidő beosztás a munkatársaknak
  • Hírlevél küldés
  • Statisztikák és pénzügyek, pl.: napi forgalom jelentés és jutalékszámítás
  • Biztonságos adatkezelésA kezdet

A rendszer megálmodója egy jelentős szakmai múlttal (20 éves szakmai tapasztalat) rendelkező szoftverfejlesztő informatikus. Szerencsés és ritka egybeesés, hogy a rendszert fejlesztő csapat szakmai vezetője és a cég tulajdonosa egy és ugyanaz a személy. Ennek köszönhető, hogy minden egyéni igényt megoldunk, és folyamatos újításokkal állunk elő. Szívünkön viseljük a rendszer minőségét és sikerét.

2015-ben kezdtük el a Salonicot, amelyet azóta folyamatosan tökéletesítünk, fejlesztünk és veletek együtt nagy erővel viszünk előre! Az elmúlt 3 év alatt - és azóta is - egy 50 fős szakmai csapat tesztelte a rendszert, mely gárda mára - hála nektek - tovább bővült. Munkánk során több külföldi és magyar időpontfoglaló rendszert elemeztünk, például vettünk, míg végül a könnyű kezelhetőségre koncentrálva, elkészítettük a Salonic komplex rendszerét.

2018. februári piacra lépésünk óta még tovább fejlődtünk, az együttműködéseteknek és egyedi igényeiteknek köszönhetően.

Minden egyes partnerünknek az indulás pillanatától kezdve fogjuk a “kezét” és segítünk áttérni a rendszerre. Mindenkinek van saját dedikált kapcsolattartója, támogató munkatársa, akit kereshet ha elakad valamiben a rendszer használata közben. Rájöttünk mire van szüksége a szépségiparban munkálkodó szakembereknek és szalon tulajdonosoknak! Létrehoztunk egy online naptárat, ami soha nem vész el, mindig elérhető, akár mobil eszközről (telefon, tablet) is. Mivel a legnagyobb kincs a vendégkör, ezért rengeteg dolgot építettünk a Salonicba, ami segít a vendégekkel kapcsolatos összes információ tárolásában, megjelenítésében és felhasználásában.

A Salonic azonban sokkal több egy online bejelentkezési felületnél! Nem csak egy naptár, hanem olyan funkciókkal bír, amelyek átfogóan támogatják a szalonmenedzsmentet, egy egyszékes szalon és egy több üzletes franchise hálózat esetén is. Célunk, hogy a munkával kapcsolatos összes dolog egy helyen kezelhető és áttekinthető legyen.

"Ha akarod sima naptár, ha akarod sokkal több!"


Miben segít a Salonic?Online foglalási naptár

A Salonic a hét minden napján, 0-24 órában lehetőséget biztosít az online időpontfoglalásra. A weboldalba és Facebook oldalba illeszthető online foglalási naptár bármikor elérhető a vendégek számára. A vendég által online foglalt időpont minden esetben visszaigazolás után válik aktívvá, jóváhagyása lehet automatikus vagy manuális. A rendszer mindegyik esetben e-mailben visszaigazoló üzenetet küld a vendég számára.

Időpontfoglaláskor, minden vendégnek lehetősége van egy saját Salonic fiók létrehozására, amellyel egy kattintással tud időpontot foglalni. A fiókban egy helyen látja a régebbi illetve aktuális időpontjait, bérleteit, valamint minden adatot (szolgáltatás, időpont, munkatárs, szalon címe, ár) amire szüksége van.


Vendégkezelés

A Salonic vendégkezelő rendszere segít minimalizálni a késéseket, lemondásokat. Automatikus sms és e-mail emlékeztetőt küld a vendégnek az időpontja előtt néhány órával (beállítható), ha pedig lemondás érkezik, felkínálja a várólistára feliratkozott vendégeket. Így hamar betölthetővé válnak a felszabadult helyek. A rendszer nyomon követi azokat a vendégeket, akik rendszeresen lemondás nélkül nem jönnek el, 5-10 alkalom után, - ha aktiválva van a funkció - fekete listára helyezi őket, fenntartva a szabad időpontokat mások számára. A feketelistára került vendégnél le lehet tiltani az online időpontfoglalást.

A saját Salonic naptár segítségével elegendő egy csatornán keresztül követni a bejelentkezéseket, így rengeteg idő és energia spórolható meg, nem szükséges egyszerre nézni a telefont, a vibert, a messengert és az e-maileket.


Munkatársak és saját naptárak

A Salonic csomagoknak köszönhetően, (Salonic light és Salonic pro) az egyszékes szalonoknak, egyszemélyes KATA-s vállalkozóknak, és a több üzletes franchise rendszerben működő szalonoknak is tudunk naptár felületet biztosítani. Mindenféle munkaidő kezelés megadható, például két műszak, A hét, B hét vagy teljesen egyedi havi beosztás minden munkatársnak. Nagyobb szalonokban, minden egyes dolgozónak saját, egyedi profillal ellátott naptárat lehet létrehozni. Így a dolgozók átlátják saját online naptárukat, szalon tulajdonosként pedig az összes dolgozó munkarendje megtekinthető. A jogosultságokat egyénileg, igény alapján lehet beállítani, szükség esetén pedig bármikor, bármelyik alkalmazottat korlátozni lehet, vagy ki lehet zárni a rendszerből.


Marketing

A Salonic online időpont foglalási platformja könnyen beilleszthető a meglévő weboldalba és Facebook oldalba, így az időpontfoglalás közvetlenül az oldalról történik.

A Salonic saját hírlevélküldő funkcióval rendelkezik, vagyis a vendégek közvetlenül - egyedileg vagy csoportosan - értékesíthetők az aktuális akciókról, ajánlatokról, egy esetleges betegség alkalmával pedig egyszerre lemondható az összes időpont. A rendszer automatikus névnapi-, és születésnapi köszöntőket küld a vendégek számára, melyhez hozzácsatolható egy ajándék kupon vagy bármi kedves üzenet.


Biztonság

Tudjuk, hogy a vendég a legnagyobb érték, ezért több szerveren mentjük a bevitt adatokat, így azok soha nem vesznek el és mindig elérhetőek.

Adatlopás gátló-, és adatvédelmi funkciót építettünk a rendszerbe. Amennyiben ez a funkció aktív, és egy munkatárs le akar kérdezni egy vendég elérhetőségi adatot (telefon, e-mail), akkor kizárólag pin kód beütésével férhet hozzá. A rendszer minden egyes vendégadat lekérdezésről tájékoztatja a szalonmenedzsmentet, és beállítástól függően, napi x db lekérdezés után, egyszerűen blokkolja a további lekérdezéseket.


Statisztika

A Salonic rendszerét úgy alkottuk meg, hogy minél több fontos információ, forgalmi adat és összefüggés kinyerhető legyen belőle. Mivel online rendszerről van szó, bárhol és bármikor rálátást biztosít a szalon aktuális működésére. A program segítségével követhető a napi forgalom és termékeladás, valamint könnyen áttekinthető, hogy melyik üzlet, melyik szakterület milyen kihasználtságú, illetve a munkatársak mekkora bevételt termelnek. A program a munkatársak jutalékainak kiszámítására is alkalmas, melyek mértéke minden munkatársnál külön beállítható, a napi, havi jutalékokat pedig a rendszer automatikusan kiszámolja.


Kassza-, és raktárkészlet kezelés

A Salonic rendszerén belül, a csomagok felszereltségéről és a szalonok igényeitől függően minden funkció opcionális. A kasszakezelés és a raktárkészlet kezelés, két különösen hasznos modul, azonban minden partnerünk maga dönti el, hogy milyen mértékben veszi őket igénybe. A kasszakezelő felület megmutatja és követi a szolgáltatások értékét, a bejelentkezett vendégek készpénzes, bankkártyás, utalványos, kuponos, fizetését valamint a termék eladást. Nem helyettesíti az online pénztárgépet, ám átláthatóvá teszi a szalon pénzügyeit.

A raktárkészlet kezelés funkció használatával pontosan követhető az alapanyag felhasználás és a készlet. A rendszerbe rögzíteni lehet az alapanyagok felhasználását, ez alapján automatikusan jelzi, ha valamelyik alapanyag fogytán van vagy hiányzik.

A kassza-, és raktárkészlet kezelési funkciók használatával pontos statisztikák nyerhetők a szalonok működéséről. A kapott adatok alapján optimalizálhatók az üzletek működése és bevétele.Bízunk benne, hogy a funkciók rövid áttekintése közben bizonyos pontoknál megoldást találtatok a jelenlegi szalonmenedzsmentetek vakfoltjaira. Amennyiben kedvet kaptatok a Salonichoz, és szeretnétek a saját üzleteitekben kipróbálni, ajánljuk figyelmetekbe a 30 napos díjmentes teljes értékű próba üzemmódot!

Ha többet szeretnétek megtudni a Salonic-ról, keressetek minket bátran, foglaljatok online időpontot személyes konzultációra a bal alsó naptár ikonra kattintva.

Próbáld ki 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!