Rólunk

Rólunk
A Salonic online időpontfoglaló rendszer megálmodásának pillanatában egy cél lebegett a szemünk előtt, mégpedig az, hogy egy olyan munkaeszközt alkossunk, amely egyszerűvé, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszi a szolgáltatóiparban dolgozók munkáját. Sorra vettük melyek azok a feladatok, amelyek szükségesek egy vállalkozás sikeres üzemeltetéséhez, ugyanakkor sok energiát és időt vesznek el magától a szolgáltatástól. Így alakítottuk ki a Salonic átfogó ügyfélkezelő, időpontfoglaló rendszerét. A magyar szolgáltatóiparban dolgozó szakemberek igényeit figyelembe véve, valamint számos nemzetközi időpontfoglaló rendszer alkalmazásait tanulmányozva, a rengeteg hasznos funkció mellett az alábbi főbb tulajdonságokat alakítottuk ki:

 • Weboldalba és Facebook oldalba beágyazható online bejelentkező felület
 • Ügyfélkezelés
 • Mobil eszközről is tökéletesen működik
 • Számlázás
 • Raktárkészlet kezelés
 • Termék eladások és anyag felhasználások kezelése
 • Kassza (opcionális)
 • Egyéni naptár és munkaidő beosztás a munkatársaknak
 • Hírlevél küldés
 • Ajándékutalványok, kuponok
 • Statisztikák és pénzügyek, pl.: napi forgalom jelentés és jutalékszámítás
 • Biztonságos adatkezelés

A kezdet

A rendszer megálmodója egy 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő informatikus. Szerencsés és ritka egybeesés, hogy a rendszert fejlesztő csapat szakmai vezetője és a cég tulajdonosa egy és ugyanaz a személy. Ennek köszönhető, hogy minden egyéni igényt megoldunk, és folyamatos újításokkal állunk elő. Szívünkön viseljük a rendszer minőségét és sikerét.

"Mr. Salonic" 😀

2015-ben kezdtük el a Salonicot, amelyet azóta folyamatosan tökéletesítünk, fejlesztünk és veletek együtt nagy erővel viszünk előre! Az elmúlt 6 év alatt - és azóta is - egy 50 fős szakmai csapat tesztelte a rendszert, mely gárda mára - hála nektek - tovább bővült. Munkánk során több külföldi és magyar időpontfoglaló rendszert elemeztünk, például vettünk, míg végül a könnyű kezelhetőségre koncentrálva, elkészítettük a Salonic komplex rendszerét.

2018. februári piacra lépésünk óta még tovább fejlődtünk, az együttműködéseteknek és egyedi igényeiteknek köszönhetően.

Rájöttünk mire van szüksége a szolgáltatóiparban munkálkodó szakembereknek és üzlet tulajdonosoknak! Létrehoztunk egy online naptárat, ami soha nem vész el, mindig elérhető, akár mobil eszközről (telefon, tablet) is. Minden egyes partnerünknek az indulás pillanatától kezdve fogjuk a “kezét” és segítünk áttérni a rendszerre. Mindenkinek van saját dedikált kapcsolattartója, támogató munkatársa, akit kereshet ha elakad valamiben a rendszer használata közben. Mivel a legnagyobb kincs az ügyfélkor, ezért rengeteg dolgot építettünk a Salonicba, ami segít az ügyfelekkel kapcsolatos összes információ tárolásában, megjelenítésében és felhasználásában.

Munka közben

A Salonic azonban sokkal több egy online bejelentkezési felületnél! Nem csak egy naptár, hanem olyan funkciókkal bír, amelyek átfogóan támogatnak akár több üzletes franchise hálózat esetén is. Célunk, hogy a munkával kapcsolatos összes dolog egy helyen kezelhető és áttekinthető legyen.

"Ha akarod sima naptár, ha akarod sokkal több!"


Miben segít a Salonic?Online foglalási naptár

A Salonic a hét minden napján, 0-24 órában lehetőséget biztosít az online időpontfoglalásra. A weboldalba és Facebook oldalba illeszthető online foglalási naptár bármikor elérhető az ügyfelek számára. Az online foglalt időpont minden esetben visszaigazolás után válik aktívvá, jóváhagyása lehet automatikus vagy manuális. A rendszer mindegyik esetben e-mailben visszaigazoló üzenetet küld a vendég számára.

Időpontfoglaláskor, minden vendégnek lehetősége van egy saját Salonic fiók létrehozására, amellyel egy kattintással tud időpontot foglalni. A fiókban egy helyen látja a régebbi illetve aktuális időpontjait, bérleteit, valamint minden adatot (szolgáltatás, időpont, munkatárs, helyszín címe, ár) amire szüksége van.


Vendégkezelés

A Salonic vendégkezelő rendszere segít minimalizálni a késéseket, lemondásokat. Automatikus sms és e-mail emlékeztetőt küld a vendégnek az időpontja előtt néhány órával (beállítható), ha pedig lemondás érkezik, felkínálja a várólistára feliratkozott vendégeket. Így hamar betölthetővé válnak a felszabadult helyek. A rendszer nyomon követi azokat a vendégeket, akik rendszeresen lemondás nélkül nem jönnek el, 5-10 alkalom után, - ha aktiválva van a funkció - fekete listára helyezi őket, fenntartva a szabad időpontokat mások számára. A feketelistára került vendégnél le lehet tiltani az online időpontfoglalást.

A saját Salonic naptár segítségével elegendő egy csatornán keresztül követni a bejelentkezéseket, így rengeteg idő és energia spórolható meg, nem szükséges egyszerre nézni a telefont, a vibert, a messengert és az e-maileket.


Munkatársak és saját naptárak

A Salonic csomagoknak köszönhetően, (Basic, Smart és PRO) az egyszemélyes KATA-s és a több munkatárssal rendelkező vállalkozásnak is tudunk naptár felületet biztosítani. Mindenféle munkaidő kezelés megadható, például két műszak, A hét, B hét vagy teljesen egyedi havi beosztás minden munkatársnak. Minden egyes dolgozónak saját, egyedi profillal ellátott naptárat lehet létrehozni. Így a dolgozók átlátják saját online naptárukat, tulajdonosként pedig az összes dolgozó munkarendje megtekinthető. A jogosultságokat egyénileg, igény alapján lehet beállítani, szükség esetén pedig bármikor, bármelyik alkalmazottat korlátozni lehet, vagy ki lehet zárni a rendszerből.


Marketing

A Salonic online időpont foglalási platformja könnyen beilleszthető a meglévő weboldalba és Facebook oldalba, így az időpontfoglalás közvetlenül az oldalról történik.

A Salonic saját hírlevélküldő funkcióval rendelkezik, vagyis a vendégek közvetlenül - egyedileg vagy csoportosan - értékesíthetők az aktuális akciókról, ajánlatokról, egy esetleges betegség alkalmával pedig egyszerre lemondható az összes időpont. A rendszer automatikus névnapi-, és születésnapi köszöntőket küld a vendégek számára, melyhez hozzácsatolható egy ajándék kupon vagy bármi kedves üzenet.


Biztonság

Tudjuk, hogy a vendég a legnagyobb érték, ezért több szerveren mentjük a bevitt adatokat, így azok soha nem vesznek el és mindig elérhetőek.

Adatlopás gátló-, és adatvédelmi funkciót építettünk a rendszerbe. Amennyiben ez a funkció aktív, és egy munkatárs le akar kérdezni egy vendég elérhetőségi adatot (telefon, e-mail), akkor kizárólag pin kód beütésével férhet hozzá. A rendszer minden egyes vendégadat lekérdezésről tájékoztatja a tulajdonosokat, és beállítástól függően, napi x db lekérdezés után, egyszerűen blokkolja a további lekérdezéseket.


Statisztika

A Salonic rendszerét úgy alkottuk meg, hogy minél több fontos információ, forgalmi adat és összefüggés kinyerhető legyen belőle. Mivel online rendszerről van szó, bárhol és bármikor rálátást biztosít az üzlet aktuális működésére. A program segítségével követhető a napi forgalom és termékeladás, valamint könnyen áttekinthető, hogy melyik üzlet, melyik szolgáltatás kategória milyen kihasználtságú, illetve a munkatársak mekkora bevételt termelnek. A program a munkatársak jutalékainak kiszámítására is alkalmas, melyek mértéke minden munkatársnál külön beállítható, a napi, havi jutalékokat pedig a rendszer automatikusan kiszámolja.


Kassza-, és raktárkészlet kezelés

A Salonic rendszerén belül, a csomagok felszereltségéről és az igényektől függően minden funkció opcionális. A kasszakezelés és a raktárkészlet kezelés, két különösen hasznos modul, azonban minden partnerünk maga dönti el, hogy milyen mértékben veszi őket igénybe. A kasszakezelő felület megmutatja és követi a szolgáltatások értékét, a bejelentkezett vendégek készpénzes, bankkártyás, utalványos, kuponos, fizetését valamint a termék eladást. Nem helyettesíti az online pénztárgépet, ám átláthatóvá teszi az üzlet pénzügyeit.

A raktárkészlet kezelés funkció használatával pontosan követhető az alapanyag felhasználás és a készlet. A rendszerbe rögzíteni lehet az alapanyagok felhasználását, ez alapján automatikusan jelzi, ha valamelyik alapanyag fogytán van vagy hiányzik.

A kassza-, és raktárkészlet kezelési funkciók használatával pontos statisztikák nyerhetők az üzlet működéséről. A kapott adatok alapján optimalizálhatók az üzletek működése és bevétele.Bízunk benne, hogy a funkciók rövid áttekintése közben bizonyos pontoknál megoldást találtatok. Amennyiben kedvet kaptatok a Salonichoz, és szeretnétek a saját üzleteitekben kipróbálni, ajánljuk figyelmetekbe a 30 napos díjmentes teljes értékű próba üzemmódot!

Ha többet szeretnétek megtudni a Salonic-ról, keressetek minket bátran, foglaljatok online időpontot személyes konzultációra a bal alsó naptár ikonra kattintva.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!