PÉNZÜGYEK ÉS STATISZTIKÁK

Fejleszd vállalkozásod

a digitalizációval!

A Salonic pénzügyi elemzéseinek segítségével bármikor ellenőrizheted vállalkozásod eredményeit. A kapott adatok alapján vállalkozásod működése optimalizálható.

Ingyen kipróbálom

Bárhol bármikor lehívható kimutatások

A Salonic segítségével mindig pontosan tudni fogod mi zajlik a vállalkozásodban.

A rendszer statisztikákat készít - melyeket villámgyorsan, okos telefonon keresztül is elérhetsz - napokra, hetekre, hónapokra és évekre lebontva.

Vállalkozásfejlesztés

Vállalkozásod hatékonyságának növeléséhez át kell látnod a bevételeket és a munkafolyamatokat. A fejlesztéshez szükséges információkat a Salonic gyűjti és kimutatások formájában rendszerezi.

Tudatos tervezés

A Salonic megkönnyíti a kiadások kezelését és rendszerezését azáltal, hogy lehetőséget nyújt azok rögzítésére. Időpontfoglaló rendszerünk a kiadások statisztikai elemzésére is képes, amelyet különböző grafikonok és diagramok segítségével mutatunk be. Ez hozzájárul egy átfogóbb áttekintéshez és jobb kiadáskezeléshez.

Marketingre alkalmas
kimutatások

A statisztikák rámutatnak a kihasználatlan lehetőségekre, a vállalkozás pontos számainak ismeretében átcsoportosíthatod az erőforrásokat.

Beszédes adatok

A Salonic grafikus és táblázatos módban egyaránt megmutatja számodra a fontos adatokat, hibátlanul támogat vállalkozásod vezetésében.

Jutalékszámítás

A Salonic rendszere minden munkatárs szolgáltatása és termékeladása után jutalékot számol. A jutalék mértéke minden munkatársnál külön is beállítható.

A napi, havi jutalékokat a rendszer automatikusan kiszámolja.

Napi riport - gyorsjelentés

Vállalkozásod pénzügyeit bármikor lekérheted. A Salonic statisztikákat és pénzügyi elemzéseket készít és nap végén kiküldi e-mailben.

Tetszik amit olvastál?

Lássuk mit tud még a Salonic!

Készen állsz az
időpontfoglalás új élményére?

Használd a Salonicot 30 napig INGYEN!
Kipróbálom

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot és már használhatod is.

Fizetni kizárólag akkor kell, ha a próbaidőszak alatt, vagy után úgy
döntesz, hogy előfizetsz a Salonicra.

Saját, dedikált kapcsolattartót és támogató munkatársat biztosítunk Neked!

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!