Hogyan működik?

Tedd minden eddiginél egyszerűbbé és gördülékenyebbé szalonod időpontfoglalásait. Élvezd az átlátható pénzügyekkel, maximalizált kihasználtsággal és elégedett törzsvendégekkel járó előnyöket!

nézd meg hogyan segít neked

Regisztrálj egy Salonic fiókot

A Salonic rendszerébe pillanatok alatt regisztrálhatsz szalonodnak egy ingyenes felhasználói fiókot. Az aktiválást követően - melyről e-mailben is értesítünk - 30 nap áll rendelkezésedre, hogy a rendszer akár összes létező funkcióját teszteld.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Töltsd ki az űrlapot!

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Szabd testre a Salonicodat percek alatt

A Salonic felülete letisztult, igényes és könnyen kezelhető, így pillanatok alatt eligazodsz majd benne. Rögzítsd munkatársaid adatait, tölts fel róluk minél több információt és képet, adj jogosultságokat. Állítsd be a választható szolgáltatásokat, az üzleted nyitvatartását és a foglalható időpontokat.

Építsd be a weboldaladba és Facebook oldaladba a foglalási felületet

Ha elkészültél a beállításokkal integráld be a Salonic foglalási felületét a weboldaladba és a Facebook oldaladba, hogy a ügyfeleid minél egyszerűbben megtalálják és azonnal időpontot is tudjanak foglalni. Igény esetén segítünk benne.

Népszerűsítsd az új időpontfoglalási rendszeredet, és élvezd a felszabaduló időt

Ha megvan az intergráció, eljött az idő, hogy az összes vendéged megtudja, hogy milyen fantasztikus lehetőséget kínálsz nekik. Írj róla a Facebookon, a blogodban, említsd meg minden vendégednek, értesítsd őket e-mailben vagy készíts róla szórólapokat. Ez utóbbiban is segítünk, ha szükséged van rá.

Kövesd nyomon bármikor bármilyen eszközről a nap 24 órájában érkező időpontfoglalásokat

A Salonic rendszerét internet segítségével kényelmesen használhatod asztali gépről, laptopról, tabletről vagy mobilról is. Nem kell telepítened semmilyen alkalmazást, szoftvert, csupán a kedvenc böngésződre lesz szükséged. Így bármikor ellenőrizheted a bejelentkezéseket, a szalonod eredményességét és a pénzügyeit is.

Bérelj egy laptopot

Ha a szalonban is inkább számítógépen szeretnéd nyomon követni a foglalásokat, de most nem tudsz vagy nem akarsz beruházni, akkor már havi nettó 3 900 Ft-tól bérelhetsz tőlünk laptopot. Ennek feltételeiről érdeklődj munkatársainknál a regisztrációt követően.

Maximalizáld a foglalások számát a Salonic segítségével

A kevésbé forgalmas időszakok és a lemondott időpont foglalások megtöltésének, a vendégek aktiválásának és az új vendégek becsalogatásának legjobb módszere, ha célzott üzenetekkel és ajánlatokkal keresed meg őket. Ehhez a Salonic minden segítséget megad. Havonta csomagtól függően 2-4 hírlevelet küldhetsz a vendégeidnek ingyenesen. Különböző kuponakciókat találhatsz ki vagy a kuponok segítségével az ajándékutalványokat is egyszerűen oldhatod meg.

Kísérd figyelemmel a forgalmadat

Mit ér a vállalkozás, ha fogalmad sincs az eredményeiről? Fontos tudnod, hogy jó irányba haladsz. Felejtsd el az excel táblákat és a kockás füzetet, a Salonic minden nap pontos összefoglalót küld a napi bevételedről és a munkatársaid teljesítményéről. Ezen kívül bármikor pontos statisztikákat és kimutatásokat készíthetsz a szalonod működéséről.

mire vársz?

Legyél hatékonyabb és Próbáld ki most 30 napig ingyen!