Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Hogyan működik?

Tedd minden eddiginél egyszerűbbé és gördülékenyebbé szalonod időpontfoglalásait. Élvezd az átlátható pénzügyekkel, maximalizált kihasználtsággal és elégedett törzsvendégekkel járó előnyöket!

nézd meg hogyan segít neked

Regisztrálj egy Salonic fiókot

A Salonic rendszerébe pillanatok alatt regisztrálhatsz szalonodnak egy ingyenes felhasználói fiókot. Az aktiválást követően - melyről e-mailben is értesítünk - 30 nap áll rendelkezésedre, hogy a rendszer akár összes létező funkcióját teszteld.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Töltsd ki az űrlapot!

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Szabd testre a Salonicodat percek alatt

A Salonic felülete letisztult, igényes és könnyen kezelhető, így pillanatok alatt eligazodsz majd benne. Rögzítsd munkatársaid adatait, tölts fel róluk minél több információt és képet, adj jogosultságokat. Állítsd be a választható szolgáltatásokat, az üzleted nyitvatartását és a foglalható időpontokat.

Építsd be a weboldaladba és Facebook oldaladba a foglalási felületet

Ha elkészültél a beállításokkal integráld be a Salonic foglalási felületét a weboldaladba és a Facebook oldaladba, hogy a vendégeid minél egyszerűbben megtalálják és azonnal időpontot is tudjanak foglalni. Igény esetén segítünk benne.

Népszerűsítsd az új időpontfoglalási rendszeredet, és élvezd a felszabaduló időt

Ha megvan az intergráció, eljött az idő, hogy az összes vendéged megtudja, hogy milyen fantasztikus lehetőséget kínálsz nekik. Írj róla a Facebookon, a blogodban, említsd meg minden vendégednek, értesítsd őket e-mailben vagy készíts róla szórólapokat. Ez utóbbiban is segítünk, ha szükséged van rá.

Kövesd nyomon bármikor bármilyen eszközről a nap 24 órájában érkező időpontfoglalásokat

A Salonic rendszerét internet segítségével kényelmesen használhatod asztali gépről, laptopról, tabletről vagy mobilról is. Nem kell telepítened semmilyen alkalmazást, szoftvert, csupán a kedvenc böngésződre lesz szükséged. Így bármikor ellenőrizheted a bejelentkezéseket, a szalonod eredményességét és a pénzügyeit is.

Bérelj egy laptopot

Ha a szalonban is inkább számítógépen szeretnéd nyomon követni a foglalásokat, de most nem tudsz vagy nem akarsz beruházni, akkor már havi nettó 3 900 Ft-tól bérelhetsz tőlünk laptopot. Ennek feltételeiről érdeklődj munkatársainknál a regisztrációt követően.

Maximalizáld a foglalások számát a Salonic segítségével

A kevésbé forgalmas időszakok és a lemondott időpont foglalások megtöltésének, a vendégek aktiválásának és az új vendégek becsalogatásának legjobb módszere, ha célzott üzenetekkel és ajánlatokkal keresed meg őket. Ehhez a Salonic minden segítséget megad. Havonta csomagtól függően 2-4 hírlevelet küldhetsz a vendégeidnek ingyenesen. Különböző kuponakciókat találhatsz ki vagy a kuponok segítségével az ajándékutalványokat is egyszerűen oldhatod meg.

Kísérd figyelemmel a forgalmadat

Mit ér a vállalkozás, ha fogalmad sincs az eredményeiről? Fontos tudnod, hogy jó irányba haladsz. Felejtsd el az excel táblákat és a kockás füzetet, a Salonic minden nap pontos összefoglalót küld a napi bevételedről és a munkatársaid teljesítményéről. Ezen kívül bármikor pontos statisztikákat és kimutatásokat készíthetsz a szalonod működéséről.

mire vársz?

Legyél hatékonyabb és Próbáld ki most 30 napig ingyen!