Nincs csatlakozási díj és nincs hűségidő!

Az első hónapod mi fizetjük!

Kalkulált díj:

9 900 Ft

/ hónap

Használd az Árkalkulátort
saját csomagod
elkészítéséhez!

Határozott idejű előfizetői szerződés esetén kedvezményt biztosítunk!

Tetszik amit olvastál?

Lássuk mit tud még a Salonic!

Gyakori kérdések

Nem kell aggódnod amiatt, hogy hónap végén kiszámlázunk több tízezer forintot a küldött SMS emlékeztetőkért!
Egyszerűen nem küldünk több SMS emlékeztetőt a hónapban. Kivéve persze, ha előre feltöltöd, vagy korábban feltöltötted az SMS egyenleged.

Igen! Teljesen opcionális. Te döntheted el, hogy szeretnéd-e, hogy ügyfeleid online tudjanak időpontot foglalni hozzád.

Igen. A funkció kapcsolható, ha szeretnéd a rendszer automatikusan törli az előző (napi / heti / havi) időpontokat és semmit nem tárol a múltból.

A Salonicban rögzített adatokat csak te láthatod, illetve azok a munkatársaid, akiknek jogosultságot adtál ehhez. Rajtad kívül senki nem látja az árbevételed, ha Te nem szeretnéd.

Nem. Mi azt javasoljuk, hogy mindent a lehető legpontosabban tölts ki, de a fejlesztés során figyeltünk a legszéleskörűbb igények kielégítésére is, így ha nem szeretnéd nem kell szolgáltatásoknál árat megadnod.

A meglévő ügyféladataidat Excel (CSV) fájlból pillanatok alatt feltöltheted.
Így a beköltözés rendkívül gyors és egyszerű, hogy minél előbb használhasd a Salonic időpontfoglaló rendszerét. Ha szeretnéd segítünk ebben is.

A Salonic egy felhőben működő, online szoftver, amelyet internetkapcsolat mellett bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetsz.
Ha mindenképpen laptopon szeretnéd követni a naptáradatat, tőlünk kedvezményes, fix havidíjért bérelhetsz eszközt is hozzá.

Célul tűztük ki, hogy megreformáljuk a hazai ügyfélkezelést, ezért a Salonic időpontfoglaló rendszerhez számos extra támogatást is biztosítunk. Pl. ingyenes oktatás és továbbképzés, marketing szolgáltatások, kuponos megoldások, tanácsadás stb.

A Salonicot úgy terveztük meg, hogy minél logikusabb, átláthatóbb legyen, és bárki könnyedén meg tudja tanulni a használatát. Biztosak vagyunk benne, hogy te is gyorsan megszereted majd, de ha szükséges, kollégáink szívesen segítenek ebben is.