Funkciók

Statisztikák és pénzügyek

Egyszerű statisztika készítés

A Salonic rendszerét úgy alkottuk meg, hogy minél több fontos információt, forgalmi adatot és összefüggést tudj kinyerni belőle. A hatékonyság növeléséhez és az átláthatósághoz pedig rengeteg adatra és információra van szükséged. A Salonic rendszeréből ezeket villámgyorsan, napokra, hetekre, hónapokra és évekre lebontva is megkaphatod.

Napi forgalomjelentés

Biztosan érdekel, mennyire volt eredményes az adott napod, és mekkora volt a napi bevételed? Ne aggódj, nem kell bonyolult statisztikákban kutatnod az információk után, a Salonic automatikusan elküldi neked az adatokat nap végén e-mailben.

Napi dolgozónkénti jelentés

Kíváncsi vagy, melyik munkatársad volt a legeredményesebb adott napon? A Salonic pillanatok alatt elárulja neked, az eredményt pedig minden nap megtekintheted a statisztikák vagy forgalmi adatok között. Nem számít hol vagy, a rendszer segítségével mindig pontosan tudni fogod mi zajlik az üzletedben.

Pénzügyi elemzések

A Salonic pénzügyi elemzéseinek segítségével bármikor ellenőrizheted vállalkozásod eredményeit. Szűrhetsz napra, hétre, hónapra vagy évre. Vizsgálhatod a kategóriánkénti bevétel alakulását. Megnézheted, hogy melyik munkatársad mekkora bevételt termel és milyen kihasználtsággal dolgozik. A kapott adatok alapján optimalizálhatod az üzleted működését, átcsoportosíthatod az erőforrásokat és azonnal látni fogod, hol van még kihasználatlan lehetőség.

Vásárlási szokáselemzés

A Salonic rendszere nem csak a belső folyamatokat, de a foglalási adatokat is elemzi, így bármikor leszűrheted a legjobb vendégek listáját. Vásárlási és foglalási adataik alapján a rendszer megmutatja a vendégeid forgalmi vagy vásárlási adatait, és kidolgozhatsz számukra személyre szóló ajánlatokat.

Kihasználtságelemzés

Szeretnéd, ha az üzleted maximális kihasználtsággal működne? A Salonic professzionális időpontfoglaló rendszere azonnal megmutatja az üresjáratokat és a gyengébb időszakokat. Ezekre pedig egyedi ajánlatokkal csalogathatod be az új vendégeket, csábíthatod be a törzsvendégeket, vagy készíthetsz akár egyedi áras csomagajánlatokat is.

Grafikus és táblázatos megjelenítés

Mindegy, hogy a táblázatokban vagy a színes grafikonok világában igazodsz-e el jobban, a Salonic mindkét megjelenítési módban megmutatja számodra a fontos adatokat. Tökéletes segítőd lesz a vállalkozásod vezetésében.

Jutalékszámítás

A Salonic rendszere képes minden egyes munkatárs szolgáltatása és termékeladása után jutalékot számolni. A jutalékok mértékét minden munkatársnál külön is bellíthatod. A napi, havi jutalékokat a rendszer automatikusan kiszámolja helyetted!

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!