Funkciók

Marketing eszközök

Weboldalba integrálható foglalási felület

A Salonic időpontfoglaló rendszert egyszerűen integrálhatod a weboldaldba, így vendégeid közvetlenül onnan tudnak bejelentkezni. Még nincs weboldalad? Nem gond, ha szeretnéd a Salonic-tól kapsz egyet teljesen ingyen. Tudj meg róla többet itt.

Facebook oldalba integrálható foglalási felület

A Facebook oldaladon kommunikálsz a vendégeiddel és az időpontfoglalásokat is ott egyezteted? Spórolj magadnak időt! Integráld a Salonic rendszert a Facebook oldaladba, és ezzel az egyszerű lépéssel akár értékes órákat is nyerhetsz.

Saját hírlevélküldő funkció

Tudtad, hogy a hírlevél az egyik legjobb és legolcsóbb kapcsolattartási forma a vendégeiddel? Bármikor megszólíthatod, emlékeztetheted, értesítheted őket elsőként a legjobb, vagy legújabb szolgáltatásokról, akciókról és termékekről. A Salonic rendszerén keresztül célzottan összerakhatod a hírlevelet, és csomagtól függően havonta legalább 2-4 darabot teljesen ingyen küldhetsz.

Használatra kész sablonok

Nem vagy jó fogalmazásban, viszont rendszeresíteni szeretnéd a kommunikációt a vendégeiddel? A Salonic használatra kész sablonjaiba csak a konkrétumokat kell beírnod, és már küldheted is a hírleveleket.

Kuponajánlatok

Hozz létre egyedi kuponakciókat törzsvendégeidnek, pörgesd fel vele a holt időszakokat, vagy használd új vendégek becsalogatására. A %-os kedvezményre jogosító, vagy fix összegű engedményként adható Salonic kuponok segítségével egyszerűen és gyorsan növelheted a bevételeidet. Sőt a kuponokat akár ki is nyomtathatod, és egyedi kódos ajándékutalványként is használhatod.

Névnapi- és születésnapi köszöntők

Névnap vagy születésnap alkalmából extra ajánlatokkal, kedvezménnyel szeretnéd meglepni a vendégeidet, vagy egyszerűen csak egy kedves köszöntést küldenél? Ha szeretnéd, a Salonic rendszere automatikusan elvégzi helyetted, neked csak a hálás “köszönöm”-öket kell bezsebelned.

Grafikai szolgáltatások

A sikeres szalon működéshez elengedhetetlen a jól megtervezett megjelenés, a logó és a vele harmonizáló névjegy és szórólapok. Ha ehhez nincs partnered, a Salonic profi grafikusai ebben is segítenek. A szolgáltatás egyedi ajánlat alapján vehető igénybe.

Marketing tanácsadás

Ötletekre, bevált tippekre lenne szükséged hogyan turbózhatnád fel a vállalkozásod működését? A Salonic regisztrációddal bevételnövelő videókkal, e-bookokkal és cikkekkel segítünk, hogy minél sikeresebb legyél, és igény esetén, testre szabott segítséget is nyújtunk.

Foglalás a Salonic.hu-n keresztül

Az üzleted saját aloldalt, és foglalási felületet kap majd a Salonic weboldalán is, így a vendégeid a honlapod és a Facebook oldalad mellett még egy felületen is időpontot tudnak foglalni.

Ingyenes megjelenés a findbeauty.hu oldalon

Új vendégkört is építenél és örülnél, ha minél több forrásból érkeznének a vendégeid? A Salonic regisztrációddal automatikusan felkerülsz a findbeauty.hu szolgáltatókereső oldalra is. Így még egy csatorna nyílik meg előtted.

Laptop bérlési lehetőség

Nagyon szeretnéd használni a Salonicot, de nincs számítógép az üzletedben, és nem is tudnál most egy újra beruházni? A Salonic-tól kedvezményes feltételekkel bérelhetsz laptopot is, így semmi sem áll a hatékonyabb időfoglalási rendszered kialakításának útjába.