Funkciók

Marketing eszközök

Weboldalba integrálható foglalási felület

A Salonic időpontfoglaló rendszert egyszerűen integrálhatod a weboldaldba, így vendégeid közvetlenül onnan tudnak bejelentkezni. Még nincs weboldalad? Nem gond, ha szeretnéd a Salonic-tól kapsz egyet teljesen ingyen. Tudj meg róla többet itt.

Facebook / Intsagram oldalba integrálható foglalási felület

A Facebook / Instagram oldaladon kommunikálsz a vendégeiddel és az időpontfoglalásokat is ott egyezteted? Spórolj magadnak időt! Integráld a Salonic rendszert a Facebook / Instagram oldaladba, és ezzel az egyszerű lépéssel akár értékes órákat is nyerhetsz.

Saját hírlevélküldő funkció

Tudtad, hogy a hírlevél az egyik legjobb és legolcsóbb kapcsolattartási forma a vendégeiddel? Bármikor megszólíthatod, emlékeztetheted, értesítheted őket elsőként a legjobb, vagy legújabb szolgáltatásokról, akciókról és termékekről. A Salonic rendszerén keresztül célzottan összerakhatod a hírlevelet, és csomagtól függően havonta legalább 2-4 darabot teljesen ingyen küldhetsz.

Facebook Pixel és Google Tag Manager

A Salonic beépített funkcióival támogatjuk a saját marketing tevékenységeidet. Facebook Pixel és Google Analytics / Tag manager beépítési lehetőséget biztosítunk számodra. Ha szeretnéd együttműködünk a marketing ügynökségeddel is.

Ajándékutalványok

Készíts online értékesíthető ajándékutalványokat néhány kattintással! A Salonickban kész sablonok várnak Rád, melyeket 100%-ban testre szabhatsz! Hozz létre egyedi utalványokat, melyeket ügyfeleid bankkártyás fizetéssel azonnal megvásárolhatnak magunknak vagy ajándékba! Pörgesd fel a holt időszakokat és szerezz új ügyfeleket. Az online értékesíthető ajándékutalványokkal gyorsan és egyszerűen növelheted bevételedet! Az utalványok a készlet erejéig bárkinek, bármikor elérhetőek Salonic profilodban, valamint elküldheted e-mailben és megoszthatod Facebookon.

Névnapi- és születésnapi köszöntők

Névnap vagy születésnap alkalmából extra ajánlatokkal, kedvezménnyel szeretnéd meglepni a vendégeidet, vagy egyszerűen csak egy kedves köszöntést küldenél? Ha szeretnéd, a Salonic rendszere automatikusan elvégzi helyetted, neked csak a hálás “köszönöm”-öket kell bezsebelned.

Grafikai szolgáltatások

A sikeres üzlet működéshez elengedhetetlen a jól megtervezett megjelenés, a logó és a vele harmonizáló névjegy és szórólapok. Ha ehhez nincs partnered, a Salonic profi grafikusai ebben is segítenek. A szolgáltatás egyedi ajánlat alapján vehető igénybe.

Marketing tanácsadás

Ötletekre, bevált tippekre lenne szükséged hogyan turbózhatnád fel a vállalkozásod működését? A Salonic regisztrációddal bevételnövelő videókkal, e-bookokkal és cikkekkel segítünk, hogy minél sikeresebb legyél, és igény esetén, testre szabott segítséget is nyújtunk.

Laptop bérlési lehetőség

Nagyon szeretnéd használni a Salonicot, de nincs számítógép az üzletedben, és nem is tudnál most egy újra beruházni? A Salonic-tól kedvezményes feltételekkel bérelhetsz laptopot is, így semmi sem áll a hatékonyabb időfoglalási rendszered kialakításának útjába.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!