Gyakori kérdések

Ki lehet törölni a múltbéli adatokat?

Igen. A funkció kapcsolható, ha szeretnéd a rendszer automatikusan törli az előző (napi / heti / havi) időpontokat és semmit nem tárol a múltból.

Ki láthatja a pénzügyeimet?

Senki! Rajtad kívül senki nem látja az árbevételed, ha Te nem szeretnéd. Ez ellen jogosultságok védenek, fizikai síkon pedig egy speciális USB token ad támogatást. Ha szeretnéd, a kényes pénzügyi információkat 256-bites adattitkosítással védjük, és csak a token használatával tekinthetők meg. Ezt a szerződés után, felárért kérésedre biztosítjuk.

Kötelező árakat megadni szolgáltatásokhoz?

Nem. Mi azt javasoljuk, mindent a lehető legpontosabban tölts ki, de a fejlesztés során figyeltünk egszéleskürűbb igényeknek kielégítésére is, így ha nem szeretnéd nem kell szolgáltatásoknál árat megadnod.

Kell valamit telepíteni?

Semmit nem kell telepíteni. Szeretjük az egyszerű megoldásokat. A Salonic lényege, hogy minden eszközről elérhető, amin internetböngésző van. A frissítéseket és fejlesztéseket pedig mi elvégezzük és minden felhasználónk számára ingyenesen biztosítjuk.

Van már online naptáram, pl. Google Naptár

Ez szuper! Google és egyéb naptárból történő átköltözésben is segítségedre leszünk, tegyél minket próbára! ;)

Használhatom a meglévő számítógépemen vagy tableten?

Igen. Windows, Android és Apple készülékeken, telefonon, számítógépen gond nélkül tudod használni. Minden, amire szükség van az az internet kapcsolat és egy web böngésző pl. Chrome vagy Firefox.

Ki birtokolja az adataimat?

Te rendelkezel az adatokkal, amelyeket a rendszer folyamatosan elment. Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzlet számára ez a legnagyobb érték. Az adatokat bármikor kiexportálhatod saját számítógépére is.

Hogy kaphatok támogatást a rendszer használatához?

Célunk, hogy számodra a legjobb támogatást nyújtsuk, legyen az telefonon keresztül e-mailen vagy akár személyesen, hogy a legnagyobb mértékben kihasználd a Salonic valamennyi funkcióját.

Miként próbálhatom ki 30 napra ingyen a rendszert?

A próbaverzió tartalmaz minden funkciót amit egy általunk biztosított link és jelszóval tudsz használni. A 30 nap leteltével a bevitt adatok és beállítások nem vesznek el. Amennyiben szerződést kötsz, átkerülnek az éles verzióba és gond nélkül tudod használni.

Fizethetek előre akár egy évre díjat?

Igen, negyedéves fizetésnél 5%, éves fizetésnél 10% engedményt is kapsz az árból.

Az ügyfeleim hogyan érik el az online naptár funkciót?

A Salonic időpont foglaló és ügyfélkezelő alkalmazás integrálható szalonod web vagy a facebook oldalára és valós idejű naptár nézet alapján tudnak időpontot és szolgáltatást foglalni.

Az adataim biztonságban vannak?

Tekintve, hogy az adatok a felhőben vannak, így a számítógép meghibásodása vagy eltünése esetén sem vesznek el az adatok. SSL titkosítás, valamint Banki minőségű adattitkosítás és megbízható infrastruktúra áll a védelem mögött.

Miben különbözik a Salonic rendszer egyéb online naptáraktól?

A SALONIC időpontfoglaló rendszert használók, magyar nyelven, valós idejű üzlet nyitva tartást és szabad időpontokat látnak az online foglalási felületen, ahol válaszhatnak kollégát és szolgáltatást. Időpont előtti emlékeztető SMS és email értesítést is küldünk a vendédeig részére.

Mi a teendő, ha szeretném elindítani a saját Salonic rendszeremet?

A Salonic vendégkezelő és időpontfoglaló szoftver 30 napos ingyenes kipróbálásának első lépése a weblapunkon lévő űrlap kitöltése. Itt meg kell adnod a neved, e-mail címed, mobil számod, a szalon nevét, települést, opcionálisan ha van facebook oldaladat és irányítószámod.

A regisztrációs telefonszám megadásakor kérjük, figyelj annak pontos kitöltésére, mert az ellenörző kódot ide küldjük és ezzel a kóddal tudod saját fiókodat aktiválni. Ezt követően a belépéshez szükséges adatokat e-mailben kapod, ezért fontos, hogy valós e-mail címet adj meg.

Mi történik, ha elvész az internet kapcsolat?

Használni okostelefonon keresztül is tudod a rendszert, amíg a szalonban meg nem oldódik a vezetékes internet szolgáltatás. Ilyen esetben átmenetileg szükség esetén telefonon / manuálisan papír alapon kell rögzíteni a jelentkezéseket amit később szükséges felvinni a rendszerbe.

Milyen hosszú az a szerződés időtartama?

A szerződés legkisebb időtartama 12 hónap kivéve, ha másként állapodunk meg. Az éves szerződés önműködően meghosszabbodik egy évvel, ha a szerződés lejárta előtt egy hónappal írásbeli értesítést nem kapunk. A szerződés felmondása 1 hónap melyet írásban kell jelezni.

Több szalon esetén is használható a rendszer?

Igen. A szalonok központilag is irányíthatók, alkalmas franchise üzletek szalon láncok vezetésére. A pontosan meghatározott és paraméterezett felhasználói jogosultságokkal elkülöníthetők a tulajdonosi menedzsment funkciók és a rendszert használó kollégák napi rutin alkalmazásai.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az ár függ az aktív naptárak, illetve üzletek számától. A Salonic.hu honlapon a szolgáltatást minden érdeklődőnek és felhasználónak testre szabhatóan ajánljuk. Az első 30 nap ingyenesen kipróbálható.

Ki férhet hozzá a Salonicban tárolt információkhoz?

A Salonicban rögzített adatokat csak te láthatod, illetve azok a munkatársaid, akiknek jogosultságot adtál ehhez. Ezek belső, bizalmas információk, a biztonságra pedig kiemelten ügyelünk a Salonic fejlesztése során.

Hogyan tudom a vendégeim adatait a legegyszerűbben feltölteni a Salonicba?

A meglévő vendégadataidat Excel (CSV) fájlból pillanatok alatt feltöltheted. Így a beköltözés rendkívül gyors és egyszerű, hogy minél előbb használhasd a Salonic időpontfoglaló rendszerét. Ha szeretnéd segítünk ebben is.

Nincs számítógép a szalonomban, hogyan tudom használni a Salonicot?

A Salonic egy felhőben működő, online szoftver, amelyet internetkapcsolat mellett bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetsz. Ha mindenképpen laptopon szeretnéd követni a naptáradatat, tőlünk kedvezményes, fix havidíjért bérelhetsz eszközt is hozzá.

Milyen támogatást kapok a Salonic mellé?

Célul tűztük ki, hogy megreformáljuk a hazai ügyfél - vendégkezelést, ezért a Salonic időpontfoglaló rendszerhez számos extra támogatást is biztosítunk. Pl. ingyenes oktatás és továbbképzés, marketing szolgáltatások, kuponos megoldások, tanácsadás stb.

Nem értek a számítógépekhez, én is tudom majd használni a Salonicot?

A Salonicot úgy terveztük meg, hogy minél logikusabb, átláthatóbb legyen, és bárki könnyedén meg tudja tanulni a használatát. Biztosak vagyunk benne, hogy te is gyorsan megszereted majd, de ha szükséges, kollégáink szívesen segítenek ebben is.

Maradt még kérdésed?


Kollégáink várják, hogy segíthessenek!