Funkciók

Foglalási naptár

Modern rendszer a sikerre éhes szolgáltatók részére

A Salonic időpontfoglaló rendszerben kényelmesen, átlátható rendszerben vezetheted vállalkozásod időfoglalási naptárát, akár munkavállalónként teljesen elkülönítve. Nem kell folyton megszakítanod a munkát a telefoncsörgés vagy a különböző foglalási kérések miatt. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolsz meg, a rendszer nélküled is automatikusan működik a nap 24 órájában, és koncentrálhatsz a munkádra.

Átlátható foglalási naptár

Az időpontfoglalási naptár áttekinthető elrendezése, beszédes színei és kialakítása segítségével pillanatok alatt átláthatod a napi vendéglistát. Az online rendszernek köszönhetően a vendégeid akár maguk is kiválaszthatják, és lefoglalhatják a számukra tökéletes időpontot.

Egyszerű, könnyen kezelhető felület

A Salonic mögött egy professzionálisan kialakított rendszer működik, mi pedig minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a felhasználói felülete minél egyszerűbb, könnyen használható, villámgyorsan megszokható és bevezethető legyen. Sokkal élvezetesebb és hasznosabb is ezért, mint a papír alapú naptár, a határidőnapló vagy a Google naptár. Ez garantált!

0-24 órában rendelkezésre állás

Tudtad, hogy a felmérések szerint a vendégek 40%-a nem ér rá napközben időpontot kérni a fodrászához, körmöséhez, kozmetikusához, emiatt akár heteket is csúszhat az időpontfoglalás? A Salonic a nap 24 órájában a vendégeid rendelkezésére áll, így akár éjszaka is foglalhatnak időpontot.

Korlátlan időpontfoglalási lehetőség

Tudjuk, hogy vállalkozóként nagyon sokat dolgozol, és ebben a Salonic is támogatni fog. A rendszerben korlátlan időpontfoglalási lehetőség áll rendelkezésedre, így akár a hajnali vagy a késő esti órákra is tudnak hozzád foglalni, ha akkor is dolgozol.

Ismétlődő időpontfoglalás

Ügyfeleid mindig adott időszakonként, ugyanazon a napon és időpontban érkeznek? Állítsd be számukra az ismétlődő időpontokat - melyekről a rendszer automatikus értesítést küld - így nem kell minden alkalommal újra és újra időpontot foglalniuk, és garantáltan biztosított a helyük. Ráadásul te is bátrabban tervezhetsz, akár hetekkel előre.

Korlátlan szolgáltatásszám

A húzószolgáltatások mellett minden vállalkozásban tucatnyi egyéb szolgáltatás is elérhető, ezeket korlátozás nélkül töltheted fel a Salonic rendszerébe. Így akár a legapróbb részszolgáltatások alapján is összeállíthatod az árlistádat.

Ünnepek

Veled is előfordult már, hogy véletlenül egy ünnepnapra vagy nemzeti ünnepre írtál be vendéget, amit később le kellett mondanod? A Salonickal ilyen nem fordulhat elő. A rendszer jelöli az ünnepnapokat, csak rajtad áll, hogy ezekre a napokra is lehet-e majd foglalni.

Bárhol, bármikor, bármiről használható

Az emberek egyre több időt töltenek a mobiljuk, a tabletjük vagy a számítógépük előtt, a Salonic rendszer pedig ehhez alkalmazkodik. Az időpontfoglalás mobilról, tabletről vagy számítógépről is pillanatok alatt megoldható. Eközben te is rugalmasan, bármilyen eszközről ellenőrizheted a foglalási naptáradat.

Egyszemélyes üzleteknek és franchise hálózatoknak is

Az időpontfoglalásokkal elvesztegetett idő az egyszemélyes vállalkozókat és a franchise rendszerrel működő vállakozásokat is zavarja. A Salonicot úgy alkottuk meg, hogy nem számít, mekkora vállalkozást üzemeltetsz, segítségével egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb és gördülékenyebb lesz az időpontfoglalás.

1 főtől akár korlátlan munkatársig

A Salonicot úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodjon minden szolgáltató méretéhez. Így az egyszékes, a több munkavállalót foglalkoztató és a több üzletet vezető vállakozásoknak is remek választás. A csomagok között pedig bármikor válthatsz.

Korlátlan vendégszám

A különböző szolgáltatók különböző vendégszámmal dolgoznak, ehhez igazodik a Salonic is. Korlátlan vendéget tölthetsz fel a rendszerbe.

Folyamatos frissítések

A Salonic rendszerét a fejlesztési lista, az észrevételek és a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb funkciókkal látjuk el. Bármikor előfordulhat, hogy az általad javasolt kiváló ötlet néhány hét múlva megjelenik a rendszerben. A frissítések természetesen teljesen automatikusak, és Salonic felhasználóként neked ingyenesek.

Google Calendar integráció

A rendszerhez történő csatlakozást egyszerűsíti, hogy a korábban Google Calendarban rögzített adataidat egyszerűen importálhatod a Salonic naptáradba. Így akár a regisztrációt követően, azonnal az új Salonic-naptáradat használhatod az időpontok foglalásához. A Salonic-ban rögzített időpontokat pedig a Google Calendarod is átveszi, ha bekapcsolod.

Akár korlátlan kategória kezelés

Nem számít, hogy egyszemélyes, vagy több üzletből álló franchise rendszered van, a különböző csomagoknak köszönhetően akár korlátlan mennyiségű kategória naptárait kezelheted egyetlen rendszerben.

Ügyfélszolgálat e-mailben, telefonon és személyesen

Bár a Salonic rendszerét úgy alkottuk meg, hogy a használata gyors és egyszerű legyen, a kérdéseiddel sem hagyunk magadra. Magyar nyelvű, szakértő ügyfélszolgálatunk online chaten, e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen is segít a beüzemeléskor és utána is.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!