Funkciók

Elektronikus számlázás

Számlázz a Salonicból

A Salonic online időpontfoglaló és ügyfélkezelő rendszere lehetővé teszi, hogy a szolgáltatások végeztével, néhány gombnyomással elektronikus számlát állíts ki, melyet azonnal el is küldhetsz vendéged / ügyfeled e-mail címére.

Számlázás integráció

A Salonicba integrált Billingo / Számlázz.hu online számlázó programok segítségével könnyen és gyorsan állíthatod ki számláidat. Ehhez nem kell mást tenned, mint létrehozni egy Salonic profilt, a számlázó profilt és a két fiókot egy egyszerű beálltási folyamat segítségével összekötni.

Átlátható pénzügyek

Jártál már úgy, hogy hónap végén kétségbeesetten keresgélted a számláidat? Ha a Salonic és a Billingo / Számlázz.hu közös rendszerét használod, egy helyen láthatod a ki-, és bejövő számláidat, így egy naprakész “cash flow” áll a rendelkezésedre.

Elektronikus számlázás

Akár egyedül dolgozol, akár többen vagytok, hatalmas segítség lesz az elektronikus számlázás, hiszen néhány kattintással biztosra mehetsz! Nem kell papír számlatömb, mentesülsz az adminisztrációs tehertől, és hónap végén egy helyen áttekintheted a számláidat.

Néhány lépés az egész

Nem kell számítógépes gurunak lenned ahhoz, hogy a két rendszert összekösd! Az integrációt úgy alakítottuk ki, hogy könnyen el tudd végezni, de ha mégis elakadnál, ügyfélszolgálati munkatársunk azonnal segít.

Automatizált folyamat

Spórold meg magadnak a dupla adminisztrációt és a hibázási lehetőségből származó stresszt. Automatizáld a számlázási folyamatokat és hagyd, hogy a rendszer dolgozzon helyetted.

NAV kompatibilis

A rendszer használatával az aktuális számlázási jogszabályváltozások sem jelenthetnek plusz adminisztrációs terhet. Tény, hogy 2021. január 1-jével minden számlát be kell küldeni a NAV számára, ám amennyiben Billingo / Számlázz.hu fiókodat összekötöd a NAV-val, a Salonic rendszerén keresztül - a számlázóprogram integrációjának köszönhetően - az adatszolgáltatás automatikusan megtörténik.

Ez lesz a jövő

A Salonicba integrált Billingo / Számlázz.hu számlázót katás vállalkozóként is használatod, hiszen SMART és PRO csomagjainkban egyaránt megtalálható a funkció. A szolgáltatóipar jövője a digitalizáció, ezért minél hamarabb átállsz az online rendszerek használatára, annál jobban jársz hosszútávon!🚀Vedd kezedbe üzleted irányítását!

Izzítsd a rakétákat, a Salonickal határ a csillagos ég!

Próbáld ki most 30 napig teljesen INGYEN, kötelezettség nélkül!