Funkciók

Bankkártyás előlegfizetés

Automatizált fizetési felület

A Salonic online időpontfoglaló felületén keresztül lehetőség nyílik bankkártyás előlegfizetésre. Az idő pénz, kérj előleget, rendszerünk automatikusan végigvezeti vendégeidet / ügyfeleidet a bankkártyás fizetésen.

Átlátható adminisztráció

A Salonic rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetésről vendéged / ügyfeled e-mailt kap, a könyvelt összegről elektronikus számlát állítunk ki. Így nem kell többé a számlatörténetet bújnod és beazonosítani az előleg utalásokat a szolgáltatásaiddal.

Biztonságot nyújt

Azzal, hogy előleget kérsz, magas színvonalat képviselsz és értéket tulajdonítasz szolgáltatásaidnak. Nyomatékosítod vendégeidben / ügyfeleidben az időpontot, és bebiztosítod magad az új, online foglaló vendégekkel szemben.

100%-ban testreszabható

A bakkártyás előlegfizetés egy opcionálisan ki-, és bekapcsolható funkció. Meghatározhatod, hogy az előleg összege a szolgáltatás hány százaléka legyen. Az előlegkérést hozzárendelheted bizonyos szolgáltatásokhoz, továbbá az is beállítás kérdése, hogy kitől és milyen fizetési határidővel kérsz előleget. Pl. új vendégek.

Többféle integráció

A Salonicon keresztül történő bankkártyás előlegfizetéskor több szolgáltató közül is választhatsz (myPOS, OTP SimplePay, Paylike), az előlegszámla küldést a Billingo integráció teszi lehetővé. Ehhez mindössze a szolgáltatási szerződés aláírására és a műszaki integrációra van szükség, így akár napokon belül megjelenhet a bakkártyás előlegfizetés a foglalási felületeden. Amennyiben myPOS-t használsz, a befizetett előleg azonnal megérkezik a bankszámládra és az összeg elérhető válik számodra.

Kártya típusok

A bakkártyás előlegfizetésre minden MasterCard, Visa és American Express bankkártya alkalmas, de amennyiben a kártyát kibocsátó bank engedélyezi, a Maestro és Visa Electron kártyák is működtethetők.

A bankkártyás fizetés gyors és biztonságos

Online bankkártyás előlegfizetéskor a vendég / ügyfél kiválasztja a kívánt szolgáltatást, a banki felületen bankkártya adatainak megadásával fizet, végül a sikeres tranzakciót követően e-mailben értesítést kap a szolgáltatás paramétereivel és az előlegszámlával.

Könyvelés

Egyénileg beállítható, hogy az előleget a - lefoglalt időpontról küldött visszaigazolástól számított - hány órán belül kell kifizetni, ez idő alatt az időpont le van foglalva a vendég / ügyfél számára. A befizetett előleg természetesen levonásra kerül a szolgáltatás végösszegének kiszámításánál, melyet a Salonic rendszere automatikusan megjelenít, amikor a vendég / ügyfél fizet.

Nincs stoppolt időpont

A sikeres foglalást és előlegfizetést követően, az időpont bekerül a naptáradba. Amennyiben az előlegfizetési határidő lejártáig nem történik fizetés a vendég / ügyfél részéről, az időpont törlődik a naptárból és újra elérhetővé válik az online foglalási felületen.

Lemondott és le nem mondott időpontok

A lefoglalt időpontot egy alkalommal lehet díjmentesen módosítani. Ha a vendég / ügyfél a lemondási határidőn belül, lemondja időpontját, a visszaküldési díjjal (350 Ft) csökkentett összeget áll módunkban visszaküldeni. Ha a lemondás nem történik meg a lemondási időn belül, az összeg Téged illet, tehát nem kerül visszafizetésre.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!