Funkciók

Vendégkapcsolat kezelése

Vendégkezelő rendszer

Az időpontfoglalással egyidőben vendégeid a Salonic rendszerébe is saját felhasználói profilt kapnak. Itt bármikor megnézheted az adataikat, korábbi foglalásaikat, vásárlásaikat, feltöltheted a képgalériába az elkészült frizurákat, sminkeket, pillákat vagy körmöket. Így személyre szabottabb és gördülékenyebb lesz a közös munka. Ráadásul az adatokból hasznos kimutatásokat, elemzéseket is készíthetsz.

Korlátlan vendégregisztráció

Az összes Salonic csomagban korlátlan vendéget reigsztrálhatsz. Jó hír, hogy ahogy nő a vállalkozásod, úgy módosíthatod a Salonic előfizetői csomagodat is.

Időpont visszaigazolás e-mailben

A lefoglalt időpontokról azonnali visszaigazoló e-mailt vagy SMS-t küldünk a vendégnek, így bármikor ellenőrizni tudja, hogy pontosan melyik napra és hány órára szól a foglalása. Megszünnek az esetleges elírások, és a hibák is könnyebben kiderülnek.

Időpont emlékeztető SMS-ben és e-mailben

Nincs több elfelejtett vagy túl régen lefoglalt időpont. Akkor sincs gond, ha az időpontfoglaláskor küldött visszaigazoló e-mail elveszik, vagy a vendég véletlenül törölte. A Salonic a lefoglalt időpont aktualitása előtt pár órával e-mailben és SMS-ben is automatikus emlékeztetőt küld. Ezzel minimalizálható az elfelejtett időpontok száma, sok időpontot megmenthetsz és a bevételed is jobban alakul.

Azonnali előfoglalási értesítő

A Salonic rendszeren keresztül egyszerűen törölhetők a befoglalt időpontok, ilyen esetben pedig azonnali értesítést kapsz a várólistán várakozókról. Innen már csak egyetlen telefon, és újra foglalt az időpont.

Facebook messenger integráció

Unod, hogy folyton be kell lépned a Facebookra vagy a Messengerbe, és állandóan a telefonodat kell nézned, ha valaki üzen valamit? Többé már nem kell! A Salonic rendszeren belül azonnal megkapod az üzeneteket, és gyorsabban, célzottabban léphetsz át a felületre.

Várólista-kezelés

Tele a naptárad és a vendégeid szinte harcolnak egy-egy szabad időpontért? A várólistának köszönhetően jelezhetik az igényüket, ha pedig felszabadul egy hely, automatikus értesítést kapsz a rendszeren belül. Fantasztikus, igaz?

Feketelista

Eleged van azokból a vendégekből, akik lemondás nélkül egyszerűen nem jönnek el a megbeszélt időpontokra? Tedd őket feketelistára, és hagyd meg a szabad időpontokat az értékesebb vendégeknek.

Lemondáskövetés

Sem időd, sem kedved nincs azokkal a vendégekkel foglalkozni, akik folyton lemondják az időpontokat? Nem is kell. A Salonic rendszere nyomon követi a lemondásokat, és ha aktiválod a funkciót, 5-10 lemondást követően azonnal feketelistára teszi a problémás vendéget.

Képgaléria

Rögzítsd a képgalériában a legszebb frizurákat, a leggyönyörűbb körmöket, sminket vagy leglátványosabb eredményeket, így a vendéged érkezése előtt visszanézheted, és felkészülten várhatod. Ezáltal mindig tudni fogod mire gondol a vendég, ha ugyanúgy szeretné, mint legutóbb.

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!