Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Események

Vízre száll a Salonic!


Egy fantasztikus projekt részesei lehetünk, mely meghatározó mérföldkő a magyar szépségipar életében. Meghívást kaptunk Magyarország első - a Lash & Lashes Hungary által szervezett - "Pillahajó 2019" konferenciára. A szakma ki van éhezve a jól működő és menő újdonságokra, úgyhogy ott a helyünk! Április 14-én vízre szállunk!

Az egész napos exkluzív program keretein belül elismert nemzetközi és hazai szakemberek fogják ismertetni a legújabb trendeket és szakmai titkokat. Ebben az előadássorozatban fogunk mi is szerepelni, hiszen a szépségápolás jövője az online bejelentkezés. Mi pedig minden alkalmat megragadunk, hogy segítsük a szakmát, azzal, hogy érthetővé és elérhetővé tesszük a Salonic online rendszerét.

Az előadások mellett még egy különleges program részesei lehetünk a Pillahajón, mely nem más, mint a Lash & Lashes Online Szempilla kupa 2019 ünnepélyes díjátadója! Erre az alkalomra is készültünk, minden kategória első helyezettjének 1 éves Salonic Smart díjcsomaggal kedveskedünk!

A Lash & Lashes Online Szempilla kupa 2019 versenyére négy kategóriában nevezhetnek a versenyzők: 3-5 D volume kategória, 2D duplázó kategória, 1D alap kategória és Art kategória.

Természetesen az egész rendezvény alatt elértek minket a hajón, sok szeretettel várunk Titeket a Salonic pultjánál, ahol mindent megtudhattok a programról, valamint bemutatjuk legújabb díjcsomagjainkat és legszuperebb funkcióinkat. A Salonic sokkal több mint egy online naptár, gyertek és ismerjétek meg! A "Pillahajó 2019" konferencia résztvevőinek 40%-os kedvezményt biztosítunk, ha az esemény napján 30 napos ingyenes próbaverziót igényelnek, vagy előfizetnek valamelyik Salonic díjcsomagra. (A kedvezmény az első 1 évre vonatkozik, és automatikusan aktiválódik az előfizetéskor.)


Előadások

 • Veronika Téglásova (Szlovákia) - Nemzetközi Zsűri és oktató, 2017 I.helyezett volume kategóriában a Victoires du Regard pillás világbajnokságon, Párizsban.
  Előadásának témája: Hibátlan Frame Vonal kialakítása. A tökéletes reklámfotó, hogyan fotózd be az elkészült munkádat.
 • Máté Ágnes termékbemutatója - Oktató szempillastylist (Máté Ágnes Szempillaszalon)
  Bemutató témája: Ismerd meg a Lash & Lashes legújabb termékeit, termékismertető, szakmai tanácsadás.
 • Bogdán Dávid, Salonic
  Előadásának témája: Online időpontfoglalás napjainkban - Bemutatkozik a Salonic
 • Simon Lendvai Hajnalka (Ausztria)
  Nemzetközi Zsűri és Oktató Lash Style Academy tulajdonosa Ausztria
  Előadásának témája: A tökéletes Volume Fan elkészítése.
 • Simona Raudoniene (Svédország)
  Nemzetközi zsűri és oktató 2015 óta.
  Előadásának témája: Szempilla lifting tökéletes technikája hogyan kerüld el a hibákat, hogyan érheted el a legtökéletesebb hatást.
 • Laura Kaminskiene (Lettország) - Nemzetközi zsűri és oktató 2015 óta (MB Beauty Scool).
  Előadásának témája: A szempillaragasztó és víz barátsága.

Külön örömünkre szolgál, hogy a szakmai programot a szervezők fellazítják egy kis szórakozással is, ebéd után partra szállunk egy rövid sétára a festői Visegrádon. Töltsünk együtt egy felejthetetlen napot a Lash & Lashes Hungary által szervezett "Pillahajó 2019" konferenciáján!


Pillahajó részletes programok
Facebook

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!

Írj nekünk Messengeren