Funkciók

Online bejelentkezés

Professzionális hazai termék

A Salonic online időpontfoglaló és vendégkezelő rendszere 100%-ban magyar fejlesztés. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, ügyfeleink számára teljeskörű, magyar nyelvű támogatást biztosítunk a rendszer használatához.

Saját felhasználásra, cégeknek, szolgáltatóknak

A Salonic online bejelentkezési felülete egy és több szakember foglalkoztatására is alkalmas. Díjcsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy KATA-sok, egyéni vállalkozók valamint közepes és nagy létszámú cégek illetve vállalkozások is kielégítően tudják használni.

0-24 órában elérhető felület

Vendégeid / ügyfeleid rendszeresen munkaidőn kívül hívnak időpontért? Add meg nekik azt a szabadságot, hogy a hét minden napján 0-24 órában foglalhatnak hozzád! A Salonic online bejelentkezési felülete lehetővé teszi, hogy vendégeid kedvükre válogassanak szabad időpontjaid között, amikor idejük engedi.

Átlátható, meseszép, színes naptár

Az online foglalt időpontok megjelennek a naptáradban, így pontosan tudni fogod, ki, mikor, milyen szolgáltatásra érkezik hozzád. Az online bejelentkezések mellett manuálisan is vihetsz fel időpontokat a naptár felületeden anélkül, hogy keveredés lenne.

Akkor dolgozz, amikor akarsz

A Salonic online bejelentkezési felületén kizárólag a szabad időpontok láthatók vendégeid / ügyfeleid számára. Te határozod meg, hogy milyen idősávokban dolgozol és mikor írsz be szünetet magadnak. Vendégeid a felajánlott szabad időpontok közül tudnak választani.

Az irányítás a TE kezedben van

Félsz, hogy egy online rendszer használatával elveszted az irányítást a bejelentkezések felett? A beérkező foglalásokat módodban áll átnézni és elfogadni, szükség esetén módosítani. Amikor jóváhagysz egy időpontot, a vendéged e-mailt kap róla. Amennyiben automatikusra állítod a visszaigazolást, az erről szóló e-mail a bejelentkezéssel egy időben megérkezik, neked semmit sem kell tenned.

Nincs több elfelejtett időpont

Jártál már úgy, hogy nem érkezett meg a vendéged? A Salonic automatikus időpont emlékeztetőt küld vendégeidnek, ezzel csökkentve az elfelejtett időpontokból származó bevétel kiesést.

Bankkártyás előlegfizetés

Ezt a funkciót a Salonic vezette be elsőként az országban. Az online foglalt időpontoknál kérhetsz előleget. Különösen ajánljuk új vendégek fogadásakor, valamint nagy értékű szolgáltatások esetén. Az előleg összegét testre szabhatod, a rendszer automatikusan levonja a szolgáltatás végösszegéből, amikor a vendég / ügyfél fizet.

Nincs kockázat

Attól tartasz, hogy olyan vendégek foglalnak hozzád időpontot, akik nem mennek el? A Salonic feketelista funkciójának köszönhetően hamar kiszűrheted és letilthatod ezeket a foglalásokat és a felelőtlen vendégeket.

Hűség és garancia

Nálunk nem kell elkötelezned magad több hónapra szóló előfizetéssel. Rendszerünket 30 napig ingyen tesztelheteted és csak akkor kell fizetned, ha eldöntötted a Salonic naptárközösség tagjává válsz, valamint díjcsomagot választasz. Amennyiben nem vagy megelégedve rendszerünkkel, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!