Funkciók

Munkatársak

Akár korlátlan munkatárs

A csomagoknak köszönhetően a Salonicot akkor is kényelmesen használhatod, ha egyedül vagy, de akkor is támaszkodhatsz a hatékonyságára, ha komplex franchise hálózatot üzemeltetsz, több üzlettel. A Salonic rendszerében minden munkatársnak egyedi hozzáférést és naptárat adhatsz, így mindenki láthatja az időbeosztását, te pedig az összes naptárat egy helyen követheted nyomon.

Egyszerű szolgáltatóválasztó

A Salonic segítségével ügyfeled maga választhatja ki, hogy kihez szeretne időpontot foglalni. Nincsenek elírások, átfoglalások. Minden foglalás tiszta és végtelenül egyszerű.

Jogosultságok

Hozz létre egyedi jogosultságokat, akár minden egyes munkatársad számára, és szabályozd be egyedileg, hogy ki, milyen funkciókhoz, adatokhoz és információkhoz férhet hozzá. Ezáltal nem láthatják illetéktelen szemek a rendszered legféltettebb részleteit. Ha pedig szükséges, bárkit egyetlen gombnyomással kizárhatsz a rendszerből.

Testreszabható profilok

Szabd testre a munkatársi profilokat, töltsetek fel profilfotót, rövid bemutatkozót és képeket a legjobban sikerült munkákról, hogy azok is könnyebben választhassanak szakembert, akik először érkeznének az üzletbe.

Beosztáskezelés

Több műszakban dolgoztok? Nem gond, a Salonickal rugalmasan kezelheted a beosztásokat, így a munkaórák beosztása is könnyebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé válik, mint eddig bármikor.

Szabadnapok, betegségek

Rögzítsd a szabadnapokat egyszerűen a rendszerbe, ha pedig valaki pl. betegség miatt nem tud adott napon dolgozni, mozgasd át pár kattintással az időpontokat másik munkatárshoz!

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!