Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Funkciók

Munkatársak

Akár korlátlan munkatárs

A csomagoknak köszönhetően a Salonicot akkor is kényelmesen használhatod, ha egyszékes szalonod van, de akkor is támaszkodhatsz a hatékonyságára, ha komplex franchise hálózatot üzemeltetsz, több üzlettel. A Salonic rendszerében minden munkatársnak egyedi hozzáférést és naptárat adhatsz, így mindenki láthatja az időbeosztását, te pedig az összes naptárat egy helyen követheted nyomon.

Egyszerű szolgáltatóválasztó

Minden vendéged ragaszkodik a kedvenc fodrászához, kozmetikusához vagy körmöséhez. Ez teljesen természetes, mint ahogy az is, hogy a Salonic segítségével maga választhatja ki, hogy kihez szeretne időpontot foglalni. Nincsenek elírások, átfoglalások. Minden foglalás tiszta és végtelenül egyszerű.

Jogosultságok

Hozz létre egyedi jogosultságokat, akár minden egyes munkatársad számára, és szabályozd be egyedileg, hogy ki, milyen funkciókhoz, adatokhoz és információkhoz férhet hozzá. Ezáltal nem láthatják illetéktelen szemek a rendszered legféltettebb részleteit. Ha pedig szükséges, bárkit egyetlen gombnyomással kizárhatsz a rendszerből.

Testreszabható profilok

Szabd testre a munkatársi profilokat, töltsetek fel profilfotót, rövid bemutatkozót és képeket a legjobban sikerült munkákról, hogy azok is könnyebben választhassanak szakembert, akik először érkeznének az üzletbe.

Beosztáskezelés

Több műszakban dolgoztok? Nem gond, a Salonickal rugalmasan kezelheted a beosztásokat, így a munkaórák beosztása is könnyebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé válik, mint eddig bármikor.

Szabadnapok, betegségek

Rögzítsd a szabadnapokat egyszerűen a rendszerbe, ha pedig valaki pl. betegség miatt nem tud adott napon dolgozni, mozgasd át pár kattintással az időpontokat másik munkatárshoz!