Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Események

Otthon a Wellánál


Múlt hét szombaton a Wella Stúdióban jártunk. Az egésznapos Word of Wella rendezvényen több színvonalas előadáson és szakmai bemutatón vettünk részt.

Őszintén meg kell mondanunk, hogy teljesen otthon éreztük magunkat a Wella csapatában. A rendezvény célja egyrészt a közösségépítés, másrészt azoknak a szakembereknek a támogatása volt, akik komolyan gondolják a fodrász szakmát.

A számunkra is érdekes, színvonalas előadásokat hallgatva az volt a benyomásunk, hogy a szakma értékes dolgokat kapott a Wella WoW alkalmával.

  • Debütált a Wella Professional új márkája, a kifejezetten férfiaknak szóló Seb Man. A termékek használatát Pulya Misi és Marosfalvi Laci prezentálta.
  • Képíró Tamás és Varga Betti bemutatta a System Professional luxus hajápolási termékeit.
  • Pápai Gábor a személyre szabott szolgáltatás fontosságáról tartott előadást, és be is mutatta modelljén, ő maga hogyan kivitelezi ezt.
  • Szó esett aktuális marketing-, és szalonfejlesztési tippekről, hogy miként tud a mai világban egy szalon vagy egy fodrász szakember érvényesülni.
  • Képíró Tamás megosztotta az általa használt applikációkat valamint fotózási techinkákat, melyekkel vizuálsian megragadó tartalmat lehet készíteni.
  • Matos Tekla és Csonka Tímea saját vendégeiken mutatták be, miként lehet egy frizurát maximálisan viselőjének karakteréhez igazítani.
  • Veress-Győri Sándor a VGS Education oktatási rendszer megalkotója bemutatta a profi hajvágás tudományát.

Az előadások mellett egy kis szépülés és szórakozás is járt a rendezvény résztvevőinek. A szervezők egy Beauty Szigetet varázsoltak a Wella Studio relaxáló lounge helyiségébe, ahol Szabó Judit (Marosfalvi 04) készítette a vendégek frizuráját, Ócsai Ágnes pedig a csoda sminkeket.

Mindkettőjükhöz a Salonic online időpontfoglaló rendszerén keresztül lehetett bejelentkezni. A felületet mindenki előszeretettel használta, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Jó volt látni, ahogy a szakma örül egymásnak, egy nagyon kellemes hangulatú, inspiráló, 100%-os szervezettséggel lebonyolított profi rendezvény volt.

A mi szemünkben az idei Word of Wellán való részvételünk egy olyan közös munka kezdeti lépése volt, amely a jövőben, a szépségiparban dolgozó szakemberek együttes segítésére szolgál.


Fotók: Bozó Tamás, Erdős Eperke

Próbáld ki most 30 napig ingyen!

Csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már használhatod is!

Írj nekünk Messengeren