Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Salonic újdonságok

Nyár van, úgyhogy frissülünk! (Frissítési napló: 2019. június)


Megérkeztek a Salonic legújabb frissítései, melyek egytől egyig partnereink igényei alapján készültek! Fussátok át őket gyorsan, mert sok hasznos dolgot fogtok közöttük találni! Frissítéseink zöme a professzionális szalonoknak készült, ugyanakkor találtok olyan vizuális és logikai fejlesztéseket is, melyek a Salonic naptár mindennapos használatát teszik gördülékenyebbé.

1.Anyag az árban - Ez csúcs!

A szolgáltatások szerkesztésénél mostantól lehetőség van felvinni belső használatú terméket "anyag az árban" és "kötelező terméket".

Anyag az árban: Ha egy szolgáltatás során az ár a felhasznált anyagot bizonyos mértékig tartalmazza, beállítható, hogy csak az ezen felül felhasznált anyagot számolja a kassza modul fizetendőnek. Példa: Fodrászat - Hajfestés 50 g-ig az árban (ismerős, ugye? :)), a felhasznált anyagmennyiség pedig 80 gramm, akkor a különbözetet (30 g) számolja a kassza. A "kötelező termék" fülön be lehet állítani, hogy egy adott szolgáltatáshoz melyik termék kerüljön eladásra, így a kasszában fizetéskor e termék is automatikusan megjelenik a fizetendő tételek között.

2. Okostelefonra optimalizált naptár interfész - Okossáááág

Mostantól bármelyik nézetet tökéletesen használhatjátok a mobilotokon. Kifér rendesen a heti bontás is (akkor is, ha pl. minden nap 5-en vagy több szakember látszik a naptárban), minden munkatárs illetve időpont szépen látható.

Sőt, azt is megoldottuk, hogy ha kiléptek a Salonicból és később visszatértek, a nézet változatlan marad, tehát a saját naptáratok látható vagy annak a munkatársnak az időpontjai akit legutoljára megnéztetek.

3. Tökéletesen pozicionált párhuzamos időpontok mindenféle nézetben - Mert fontos, hogy menő és szép legyen!

Még egy szuper újítást vittünk a naptárba, mostantól gyönyörűen látszanak egymás mellett - valós időben - a párhuzamos időpontok.

Összességében okosabb és szebb lett a Salonic naptár, mert javítottunk azokon a dolgokon amelyek esetleg kényelmetlenek voltak használat közben.

4. Munkaóra / vendégóra - ... de néha azért pihenjetek is! ;)

Tanulságos számok jöhetnek ki a matek során, hiszen a szépségiparban nem számít csodának, ha 8 óra alatt 12 órát dolgozik az ember.

Mostantól mindenkinek a neve alatt (vagy az egeret a profilképe fölé húzva) tökéletesen látszik, hogy mennyit dolgozott a munkaidejében. Az alapbeállításoknál megadott munkaidő mutatja a munkaórákat vagyis azt, hogy az adott munkatárs mennyit tartózkodott a szalonban, míg a vendégóra számát a berögzített szolgáltatások időtartamának az összege adja meg. Erre a kis számításra készítettünk egy új riportot is, melyet a "Riport / Munkatársak / Munkaóra kimutatás" menüpontban találtok.

5. Ki-, és bekapcsolható online foglalás szolgáltatásonként a munkatársaknál - Kimaxoltuk!

Úgy tapasztaltuk hasznos lehet számotokra, hogy tudjátok finom hangolni, mely szolgáltatásokra lehet online bejelentkezni.

Legújabb frissítésünknek köszönhetően a munkatársaknál egyesével beállítható, hogy egy adott szolgáltatás foglalható nála online vagy sem.

6. Vendég fizet gomb - Imádni fogjátok!

Újdonság, hogy a "Vendég fizet" gomb megtalálható a naptárban is a beírt időpontnál! Ez azt jelenti, hogy egyszerűbbé válik az ügymenet, hiszen az időpontra kattintva azonnal fizettetni tudjátok a vendégeket.


"És a vendégre kattintva is fizettethetem!!! Olvastok a gondolataimban! :D" - Betti @ Close to you recepció <3


7. Új vendégek riportja - Még több infó.

Az utolsó pillanatban kiegészítettük a Riport / Vendégek / Gyorsjelentés menüpontot az "Új vendégek" szekcióval, melynek segítségével lehetőség van megtekinteni:

  • Az új vendégeket a múlt héten
  • Az új vendégeket a héten
  • Az új vendégeket a jövő hétre vonatkozóan

8. Bővített jutalékszámítás - Ti döntitek el mennyit fizettek!

Több módon tudtok jutalékot számolni, mostantól saját belátásotok szerint beállíthatjátok, - a Beállítások / Általános / Jutalék fülön, hogy a nyereség után vagy a termék eladási ára után számoljon jutalékot a rendszer.


A további frissítéseket inkább csak változtatásoknak hívnánk, nem tettünk hozzájuk és el sem vettünk belőlük, de jó ha tudjátok, hogy 1-2 dolgot máshol vagy máshogyan fogtok megtalálni a Salonicban:

  • Az automatikus SMS és e-mail időpont emlékeztetők szövegszerkesztőjét áttettük a "Beállítások / Általános / Emlékeztetők fül alá.
  • A kassza fizetési ablakban felcseréltük a tétellistát és a termékkereső ablakot.
  • A tranzakció részleteknél megcseréltük a tétellistát és az infót.

Minden frissítés és újítás a Ti kényelmeteket szolgálja, hogy egy profi rendszerrel dolgozhassatok amivel emelitek szolgáltatásaitok és szalonotok színvonalát!

Ha bármilyen kérdésetek és / vagy javaslatotok van, keressétek dedikált kapcsolattartótokat, mert tudjátok, nálunk észrevételeitek nyitott fülekre találnak! Élményekben gazdag nyarat, pihenést és sok vendéget kívánunk!

Ha még nem vagytok a Salonic közösség tagjai, de szeretnétek kipróbálni új funkcióinkat, igényeljetek ingyenes 30 napos Salonic PRO próbaverziót! Ez a csomag az összes frissítést tartalmazza, próbáljátok ki most!

FONTOS

Az új funkciókhoz használatához ingyenes oktatást biztosítunk partnereink részére, akár nálunk az irodánkban, akár nálatok a szalonban, állunk rendelkezésetekre! Ha támogatásra van szükségetek hívjatok minket telefonon, +36 30 40 6 88 77 vagy A bal alsó naptár ikonra kattintva tudtok időpontot foglalni :)

Ne feledjétek, egy csapat vagyunk, együtt fejlődünk, állunk rendelkezésetekre!