BLOG

Hogyan válasszunk online időpontfoglaló rendszert?

Sok szalon él a meglévő vendégkörből, ám az új vendégek tekintetében versenyelőnyt jelenthet egy jól működő, online időpontfoglaló rendszer. Ha egy szalon vagy szolgáltatás szimpatikus, az emberek szívesen bejelentkeznek. Az online bejelentkezési rendszer, azonnali foglalást biztosít az új és visszatérő vendégek számára egyaránt.

Online időpontfoglalás napjainkban

A Salonic egy online vendégkezelő, időpontfoglaló és szalonmenedzsment rendszer, amely megkönnyíti a szépségiparban dolgozó szakemberek munkáját. A Salonic nem más, mint egy könnyen kezelhető, költséghatékony munkaeszköz. Egyszerűvé, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszi a “szalon munkát”, legyen szó egy egyszemélyes vállalkozásról vagy több szakembert foglalkoztató szalon láncolatról. A Salonic komplex rendszerének egyik legfontosabb modulja az online bejelentkezés.

A nagy átállás: 4 év adatait költöztettük át a Salonicba

Négy év után a Salonicra cserélte le az addig használt szépségszalon programját Farkas Péter. A Heaven in Style tulajdonosát gyorsan sikerült meggyőznünk. Az első találkozásunkkor, 15 perc után eldöntötte: Salonicra vált. Nem is igazán Dávid győzte meg, hanem maga a program. Nagy feladat előtt álltunk, hiszen négy év adatait kellett átköltöztetni a Salonicba, ráadásul 12 munkaterületről. Nem volt zökkenőmentes a feladat, de megcsináltuk.

Az átlátható Salonic

A Salonicot használja, elégedett vele, de határidőnaplóját továbbra sem hagyta el Varga Krisztina. A kozmetikusnak sokat segít az időpontfoglaló rendszer, bár vállalkozásában az online részt még nem igazán használja. Ezért most egy kicsit más megközelítésből mutatjuk be a Salonicot.


A nagy találkozás: Attila a Facebookon talált a Salonicra

Ruff Attila már korábban is használt online időpontfoglaló rendszert, de nem volt teljesen elégedett vele. 2018. tavaszán rátalált a Salonicra és rögtön azt érezte: ez kell nekem.


A Salonicra épült a Pillapalota

Izgalmasan indult a munkánk Timivel és Mayával. Vállalkozásukat a kezdetektől a Salonic időpontfoglaló rendszerre építették fel, hiszen a lányok Pillapalota néven nyitottak szempilla stúdiót.