Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

BLOG

Recepciós vs. Salonic

„Á nem, köszönjük nekünk nem kell ilyen időpontfoglaló rendszer, van recepciósunk!” – Kapjuk a választ 1-1 szalon felkeresésekor. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy ha Salonicra váltanak, akkor ki kéne rúgniuk kedvenc recepciósukat, ám ennek semmi köze a valósághoz!


Miért érdekel egy programozót a fodrász szakma?!

A Fodrászinfóval készített Facebook live adásunkat a cikk megjelenésének pillanatában már több, mint 4000-en látták, nem csoda a nagy érdeklődés, hiszen Heiszler Ivett segítségével rengeteg olyan témát kiveséztük, amelyek érintik a szépségiparban dolgozó szakembereket.


Nyár van, úgyhogy frissülünk! (Frissítési napló: 2019. június)

Megérkeztek a Salonic legújabb frissítései, melyek egytől egyig partnereink igényei alapján készültek! Fussátok át őket gyorsan, mert sok hasznos dolgot fogtok közöttük találni! Frissítéseink zöme a professzionális szalonoknak készült, ugyanakkor találtok olyan vizuális és logikai fejlesztéseket is, melyek a Salonic naptár mindennapos használatát teszik gördülékenyebbé.


Mi történt a nyílt napon?!

Sikeresen lezajlott az első nyílt napunk, melyet az Eleven Australia Központjában tartottunk. Szuper hétfőnk volt, sok hasznos dologról esett szó, amivel támogatni tudjuk a magyar szépségiparban dolgozókat. Köszönjük a részvételt, a kérdéseket, a visszajelzéseket, hiszen ezekből formálódik ki az az irány, amerre közösen tudunk haladni.


Salonic Roadshow

Az ingyenes bemutató igénye úgy fogalmazódott meg bennünk, hogy az elmúlt fél év során megfigyeltük mi az az oktatási módszer ami leginkább beilleszthető partnereink napirendjébe. Rájöttünk, hogy tudjuk a leghamarabb eljuttatni a Salonicot azoknak, akiknek igazán szükségük van rá! Országos ingyenes bemutatókat szervezünk, melynek első alkalma június 3-án, az Eleven Australia Központban lesz!


Az ötleteket (is) örömmel fogadjuk

Mi elfogadjuk partnereink tanácsait és közösen fejlődünk velük! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Mayer Petra ötlete. Az Italwax Szalon Budapest szaloneveztője hívta fel a figyelmünket, hogy a Salonic telefonos verziójában is szükség lenne a menü melletti földgömbre, ami az online bejelentkezéseket jelzi.


Nélkülünk nem indult el a Pillahajó

Több szempontból is emlékezetes nap lesz számunkra az április 14. Hogy miért?! Olvasd el! ;)


Otthon a Wellánál

Múlt hét szombaton a Wella Stúdióban jártunk. Az egésznapos Word of Wella rendezvényen több színvonalas előadáson és szakmai bemutatón vettünk részt.


Salonic a fodrász szakma szerelmeseinek!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Wella Professionals csapatának együttműködő partnereként részt vehetünk a Wella Studio, Word of Wella rendezvényén. A szakmai nap célja, hogy a meghívott oktatók és előadók minél több területen támogassák a fodrász szakma szerelmeseit, kitűzött céljaik elérésében.


Vízre száll a Salonic!

Egy fantasztikus projekt részesei lehetünk, mely meghatározó mérföldkő a magyar szépségipar életében. Meghívást kaptunk Magyarország első - a Lash & Lashes Hungary által szervezett - "Pillahajó 2019" konferenciára. A szakma ki van éhezve a jól működő és menő újdonságokra, úgyhogy ott a helyünk! Április 14-én vízre szállunk!


Falat bontottunk a Borsányi Hajgyógyász Stúdióban

Eltűntek a papírok Borsányi Andrea életéből és szalonjából, miután használni kezdte a Salonicot. Rossz emlékei miatt először nem hitt benne, de mostanra megnyugodott, hiszen bízott bennünk. Rendszer van a vállalkozásában, sőt már az új honlapját is mi készítjük.


Nagy sikersztori a Salonic Szeghalmon

Első vidéki ügyfelünkkel folytatjuk az esettanulmányaink sorát. Farkas Mihállyal, a szeghalmi Barber and Nails tulajdonosával személyesen még soha nem találkoztunk, de a Salonicot már 4 hónapja használja és azóta vendégei 80 százalékban csak online foglalnak hozzá időpontot.


Hogyan válasszunk online időpontfoglaló rendszert?

Sok szalon él a meglévő vendégkörből, ám az új vendégek tekintetében versenyelőnyt jelenthet egy jól működő, online időpontfoglaló rendszer. Ha egy szalon vagy szolgáltatás szimpatikus, az emberek szívesen bejelentkeznek. Az online bejelentkezési rendszer, azonnali foglalást biztosít az új és visszatérő vendégek számára egyaránt.


Online időpontfoglalás napjainkban

A Salonic egy online vendégkezelő, időpontfoglaló és szalonmenedzsment rendszer, amely megkönnyíti a szépségiparban dolgozó szakemberek munkáját. A Salonic nem más, mint egy könnyen kezelhető, költséghatékony munkaeszköz. Egyszerűvé, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszi a “szalon munkát”, legyen szó egy egyszemélyes vállalkozásról vagy több szakembert foglalkoztató szalon láncolatról. A Salonic komplex rendszerének egyik legfontosabb modulja az online bejelentkezés.


A nagy átállás: 4 év adatait költöztettük át a Salonicba

Négy év után a Salonicra cserélte le az addig használt szépségszalon programját Farkas Péter. A Heaven in Style tulajdonosát gyorsan sikerült meggyőznünk. Az első találkozásunkkor, 15 perc után eldöntötte: Salonicra vált. Nem is igazán Dávid győzte meg, hanem maga a program. Nagy feladat előtt álltunk, hiszen négy év adatait kellett átköltöztetni a Salonicba, ráadásul 12 munkaterületről. Nem volt zökkenőmentes a feladat, de megcsináltuk.


Az átlátható Salonic

A Salonicot használja, elégedett vele, de határidőnaplóját továbbra sem hagyta el Varga Krisztina. A kozmetikusnak sokat segít az időpontfoglaló rendszer, bár vállalkozásában az online részt még nem igazán használja. Ezért most egy kicsit más megközelítésből mutatjuk be a Salonicot.


A nagy találkozás: Attila a Facebookon talált a Salonicra

Ruff Attila már korábban is használt online időpontfoglaló rendszert, de nem volt teljesen elégedett vele. 2018. tavaszán rátalált a Salonicra és rögtön azt érezte: ez kell nekem.


A Salonicra épült a Pillapalota

Izgalmasan indult a munkánk Timivel és Mayával. Vállalkozásukat a kezdetektől a Salonic időpontfoglaló rendszerre építették fel, hiszen a lányok Pillapalota néven nyitottak szempilla stúdiót.

Írj nekünk Messengeren