Amennyiben 2020. szeptember 30-ig próbaverziót igényelsz, és 30 napon belül Salonic SMART vagy PRO csomagot vásárolsz, az első 3 hónapban 50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Funkciók

Biztonság

Vendégadatok maximális biztonságban

Egy szépségszalonban, masszázsszalonban vagy éppen fitness teremben mindennél többet érnek a vendégadatok, és kulcsfontosságú, hogy ezt illetéktelenek ne szerezhessék meg. A Salonic fejlesztésekor éppen ezért kiemelten kezeltük az adatok védelmét, és a jogosultságok segítségével egyszerűen beállítható, hogy ki, milyen adatokhoz férjen hozzá.

Adatlopásgátló funkció

Szeretnéd megelőzni és megakadályozni, hogy bárki ellophassa a vendégeid adatait? A Salonic partner ebben. Ha a rendszeren belül bárki elkezdené kimenteni a vendégadatokat, vagy gyanús tevékenységeket végez, a rendszer értesítést küld neked és az eseménynapló segítségével azonnal ellenőrizheted, hogy mi történik, vagy azonnal ki is zárhatod a felhasználót a rendszerből.

Választható képernyőzár

A foglalási naptár az üzlet bizalmas információi közé tartozik, ahhoz csak a munkatársak és a vezetőség férhetnek hozzá. Ezért a bizalmas adatok eltüntetéséhez többféle képernyőzárat fejlesztettünk a rendszerbe, amelyek közül kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik.

USB token a pénzügyi adatok védelméhez

A szalon pénzügyi adatai a vállalkozás legtitkosabb belső ügyei, amelybe csak egy nagyon szűk réteg nyerhet betekintést. Ez ellen jogosultságok védenek, fizikai síkon pedig egy speciális USB token ad támogatást. Ha szeretnéd, a kényes pénzügyi információkat 256-bites adattitkosítással védjük, és csak a token használatával tekinthetők meg. Ezt a szerződés után, felárért kérésedre biztosítjuk.

Folyamatos adatmentés

Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a Salonic-ban rögzített összes foglalás és információ bármikor rendelkezésre álljon, ezért a háttérben folyamatosan mentjük az adatokat. Ami egyszer a Salonic-ba bekerült, az már nem veszhet el.

Manuális biztonsági adatmentés bármikor

Ha még ennél is nagyobb biztonságra törekszel, akkor bármikor és bárhonnan saját magad, manuálisan is lementheted a rendszerben rögzített adatokat. Fő a biztonság.

Teljesen zárt felület

A Salonic felhőben tárolt, zárt felületéhez csak te és arra jogosult munkatársaid férhetnek hozzá. Az adataid és információid soha nem kerülhetnek illetéktelenek kezébe. A Salonic rendszerrel történő kommunikáció 128 bites SSL titkosított csatornán keresztül történik.

Eseménynapló

A Salonic rendszer a jobb kezed a vállalkozásod működésében, és maximálisan támogatja, hogy az üzleted minden egyes történéséről információt szerezhess. Az eseménynapló segítségével bármikor utánanézhetsz, hogy ki, mikor lépett be a rendszerbe, milyen időpontfoglalások, módosítások, törlések vagy lezárások történtek, és azokat ki és mikor végezte el. Ezt a célt szolgálja az időpontrögzítéskor, törléskor és lezáráskor bekért munkatárs saját pin kódja is.